• May 22, 2019, 03:41:38 PM
• Welcome, Guest. Please login or register.

The Future of this Forum:

The Inkscape Project will open its first official forum, on the Inkscape website, this August (2019). (Address/link will be provided at that time.) When that happens, new registrations will no longer be allowed in this forum and Inkscape support will be provided in the new forum. This forum will still be open for a while, so that existing topics can be finished, and existing users can have access to their contents. But all potential new members should register on the Inkscape website, and post their questions in the new forum, starting in August. If you have any questions or comments, you can post them here.

Since there haven't been any new messages for so long, and no one has ever replied to this message of mine I'm considering closing this forum entirely, in approx 6 months. If anyone has any comments about that, please feel free to post them.

-- brynn


Author Topic: testing attachments  (Read 2309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
testing attachments
« on: August 14, 2015, 08:57:01 PM »
Testing attachments - not inline

bla - fractal

here's SVG below

  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
Re: testing attachments
« Reply #1 on: August 15, 2015, 02:39:07 AM »
now testing inline attachments -- 1 here:

 [ Invalid Attachment ]

And here's SVG file

sfav98.png
*sfav98.png
(8.34 kB . 66x66)
(viewed 183 times)


And end of msg.
  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
Re: testing attachments
« Reply #2 on: August 15, 2015, 02:45:20 AM »
Mmmm....SVG file did not attach inline!
  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
Re: testing attachments
« Reply #3 on: August 15, 2015, 02:46:15 AM »
Tried attaching this SVG (not inline here)

  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
Re: testing attachments
« Reply #4 on: August 15, 2015, 02:48:31 AM »
Now inline here:

 [ Invalid Attachment ]

And some more text.
  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit

Offline brynn

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 313
  • Country: us
  • Gender: Female
    • Inkscape Community
Re: testing attachments
« Reply #5 on: August 15, 2015, 04:10:59 AM »
Changed some settings.  New test.

PNG:

spiro-swirl_av5.png
*spiro-swirl_av5.png
(20.51 kB . 100x100)
(viewed 181 times)


SVG:

*mand2 - Copy.svg
(29.65 kB - downloaded 111 times)


End
  • 0.92.2
  • Windows 7 Pro, 64-bit