• September 18, 2019, 02:48:05 PM
• Welcome, Guest. Please login or register.

The Future of this Forum:

The Inkscape Project opened its first official forum on its website this month (August 2019). https://inkscape.org/forums/ In an effort to combine all the different forums into one, this forum will no longer be accepting new members or new messages. However, it will remain open for a little while, for existing members, to have access to their contents, if they need them.

Any potential new members should register on the new forum, and post their message there. There is a special board for questions about using Inkscape for cutting machines (of all kinds). (https://inkscape.org/forums/cutplot/)

If you have any questions or comments (and you're an existing member) you can post them here.

Although I've been planning to put this forum in read-only mode, at the time of this transition, unfortunately, my personal circumstances have changed, and I won't be able to host this forum much longer. I'm not sure about the time frame. It could be as soon as the end of 2019, or as long as a year from now. If anyone is interested in taking it over, please contact me.

-- brynn


Author Topic: part of my design is not cut  (Read 2313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aff

  • Original Member
  • *****
  • Posts: 7
part of my design is not cut
« on: September 20, 2010, 04:13:30 PM »
Hello, I am using inkscape with a craft robo 330. I am trying to cut from a .svg file which has 16 shapes on one page. Only 4 out of 16 shapes will cut. All the shapes in the design have the same colour/stroke settings. I can't work out where I am going wrong. Any help would be much appreciated.
« Last Edit: December 31, 1969, 05:00:00 PM by Guest »
____________________
Craft Robo C330
Windows XP/Windows 7
Inkscape, RM

Offline aff

  • Original Member
  • *****
  • Posts: 7
Re: part of my design is not cut
« Reply #1 on: September 20, 2010, 04:39:13 PM »
Well! After a cup of coffee and some more perseverance I think I've worked out where I was going wrong. I thought all the shapes had the same settings but in fact the opacity of most was set at 99.6%.  When I set it up to 100% I managed to cut the whole sheet. I'd spent hours trying to sort it out - should have stopped for coffee sooner  :lol:
« Last Edit: December 31, 1969, 05:00:00 PM by Guest »
____________________
Craft Robo C330
Windows XP/Windows 7
Inkscape, RM

Offline Angel13

  • Original Member
  • *****
  • Posts: 635
  • Country: 00
    • http://cardsulike.blogspot.com/
Re: part of my design is not cut
« Reply #2 on: September 20, 2010, 04:45:21 PM »
Well done, sometimes you have to go through some trial and error before you can have your eureka moment.
« Last Edit: December 31, 1969, 05:00:00 PM by Guest »
http://cardsulike.blogspot.com/
http://www.craftsuprint.com/default.cfm?designer=379

Windows Vista, Silhouette Cutter same as Craft Robo(Mini Expert) Cameo Beginner, Inkscape, Cougar(Learning curb going on!!)